Domain for SALE!Domen se prodaje!

Astro rekreacija: Koji sport volite

Bikovi, pogotovo žene, ne vole preznojavanje i naprezanje u teretani ili fitnes klubu. Lavovi vole sportove u trendu, Škorpije borilačke veštine, Ribe ples…

Iako kišovito, proleće donosi i lepe sunčane dane koji u nama uvek bude želju za akcijom i pokretom na svežem vazduhu. Naravno, za tako nešto potrebna je i kondicija ili makar dobra volja da se više okrenemo sportu… Ali, i sklonost ka različitim vidovima rekreacije zavisi od (pod)znaka u kojem ste rođeni.

OvanOVAN

Posedujete takmičarski duh, hrabri ste i odvažni. Volite naporne i zahtevne sportove, na primer, fudbal, hokej, automobilizam. Naravno, uvek se nekako nametnete da budete na čelu tima jer u svemu volite da budete prvi.

BikBIK

Većina predstavnika vašeg znaka, naročito ženskog roda, nije baš oduševljena preznojavanjem i naprezanjem u teretani ili fitnes klubu. Ali, zato uživate u dugim šetnjama u prirodi. Ukoliko ste muškarac, nije isključeno da se pronađete u bodi bildingu, boksu ili rvanju.

BlizanciBLIZANCI

Vi volite grupne sportove u kojima se koriste ruke i zahteva velika preciznost, na primer, rukomet, odboja i košarka. Zbog osetljivih disajnih organa, preporučljivo je da vežbate na otvorenom umesto u sali u kojoj nikada nećete imati dovoljno vazduha.

RakRAK

Prednost dajete kućnim vežbama, sobnom biciklu ili sobnoj teretani. Ali, čim dnevna temperatura iz dana u dan počne da raste, krećete na obližnje bazene ili plaže. Odgovara vam plivanje, jer vas voda opušta i fizički i psihički.

LavLAV

Volite sportove u trendu za koje je neophodna skupa oprema ili članstvo u elitnim klubovima. Na prvom mestu, zanimaju vas tenis, skijanje, biciklizam, jedrenje, ali i džoging i sauna.

DevicaDEVICA

Iako ne posedujete dovoljno fizičke snage, rado učestvujete u sportu kao sudija. Naravno, volite i neke vidove rekreacije kao što su biciklizam, bilijar, kuglanje a među pripadnicima vašeg znaka ima i sjajnih šahista.

VagaVAGA

Teško da ćete se odlučiti za naporne vežbe, osim ako nemateu vidu neke korekcije vaše figure. Za lepotu ćete sve podneti pa se rado odlučujete za džezersajz, aerobik, jogu a često i za ritmičku gimnastiku i balet.


ŠkorpijaŠKORPIJA

Vodeni sportovi vas najviše privlače, na primer, ronjenje, skijanje na vodi, vaterpolo ili skokovi u vodu. Oduševljavate se i borilačkim veštinama, posebno onima u kojima se koriste, nun čake, katane i slični rekviziti.

StrelacSTRELAC

Pre nego što se odlučite za rekreaciju koja vam odgovara, oprobaćete se u mnogo različitih sportskih disciplina. Uživate u rekreaciji na čistom vazduhu, okruženi društvom i prijateljima. Imate predispoziciju ka konjičkim sportovima, streljaštvu i atletici.

JaracJARAC

Iako ste veoma izdržljivi, ne posedujete onu udarnu količinu energije u pravom trenutku. Vrlo ste istrajni i uporni, pa vam odgovaraju duge šetnje u prirodi, planinarenje i maraton. Neki predstavnici vašeg znaka vole i skakanje uvis i udalj kao i trčanje s preponama.

VodolijaVODOLIJA

Predstavnici vašeg znaka pod uticajem Urana najčešće se mogu sresti u neobičnim sportovima za koje je potrebna velika količina hrabrosti i samopouzdanja, poput padobranstva, jedriličarstva, letenja zmajem i sl.

RibeRIBE

Zbog nežne prirode vašeg znaka, niste ljubitelj ni takmičenja ni napora koje iziskuje bavljenje gotovo svim sportskim disciplinama, već se radije odlučujete za neku vrstu plesa, jogu, pecanje, umetničko klizanje, umetničko plivanje.

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *