Er Pink (izvorno Air Pink) je srpska avio-kompanija iz Beograda koja se bavi isključivo avio-taksi saobraćajem i VIP saobraćajem. Er Pink je osnovan 28. oktobra 2004. godine kao prva VIP avio-kompanija u Srbiji.

Osnovana je od strane medijske Pink međunarodne komapnije. Radi na principu potpuno personalizovane usluge za kupca koji vrši zakup aviona i odabir destinacije. Ovo u osnovi znači da kupac zakupljuje avion i vrši odabir destinacije iz ponuđenih destinacija, a ukoliko željena destinacija nije u spisku ponuđenih destinacija Er Pinka, kupac sklapa poseban dogovor sa kompanijom o letu ka i od željene destinacije. Kompanija je bazirana na matičnom aerodromu Beograd-Nikola Tesla odakle leti ka većim bliskoistočnim i evropskim destinacijama, kao i ka destinacijama u regionu.

Adresa

Naša Adresa:

Str. Radnicka 5A, 11000 Belgrade, Serbia

GPS:

44.7879041, 20.4191745

Kontaktirajte vlasnika
Isplaniraj moju rutu

Zahtevati spisak

Zahtevati Spisak

Ostavite recenziju

Vaša Ocena

Cena karata
Organizacija
Cena karata
Udobnost
Obrok
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Jovana 18/02/2020 15:54
Cena karata
Organizacija
Cena karata
Udobnost
Obrok

Korišćenje Er Pinka nije više skupo kako ljudi misle, ukoliko vas ima nekoliko, a potreban vam je brz, udoban, bez mnogo cimanja, avio prevoz isplati se, verujte. Kada nekoliko osoba podeli ukupnu cenu…A da ne pričam poslovnom svetu, oni već znaju da je vreme novac. Milim i da su najjeftiniji u Evropi, a imaju dosta aviona i osoblje im je profesionalno. Bravo za Pink Er!