Domain for SALE!Domen se prodaje!

Jednostavni trikovi na koje pada svaki muškarac

Donosimo vam nekoliko jednostavnih trikova i poteza na koje pada svaki muškarac. Umeće zavođenja zaista nije velika misterija

To je veština koja lako može da se nauči. Čeka vas večera s vašim potencijalnim partnerom i želite da mu pošaljete jasnu poruku?

Donosimo vam nekoliko jednostavnih trikova i poteza na koje pada svaki muškarac:

Uspostavite kontakt očima

Ne izbegavajte da ga gledate u oči dok razgovarate s njim. Izbegavanje kontakta moglo bi da mu pošalje pogrešnu poruku da niste zainteresovani za njega.

Dodirnite ga

Ne preterujte – lagani dodir po ramenu kada se smejete njegovoj šali ili dodir po dlanu kada želite da skrenete njegovu pažnju na nešto biće dovoljni.

Šapnite mu nešto

Šapat podstiče osećaj intimnosti jer morate da se jako približite jedno drugome kako biste se razumeli.

Nasmejte se “zločesto”

Slobodno pokažite svoju sarkastičnu stranu. Muškarci vole žene s dobrim smislom za humor. Naravno, sve dok šala nije na njegov račun, s tim malo pričekajte.

Hranite ga

Naravno, ne morate da mu poslužite ceo obrok, ali kada ste na večeri slobodno vilicom ili prstima, u zavisnosti od toga šta jedete, uzmite mali zalogaj i prinesite ga njegovim ustima. Njegova reakcija otkriće vam najvažniju stvar – ako prihvati zalogaj sa smeškom i bez oklevanja, onda se među vama nešto “kuva”.

Flertujte

Flert je glavno oružje svako zavodnice. Nekima je to lak zadatak, ali drugima ne tako jednostavna metoda zavođenja. Za uspešno flertovanje važno je da budete opušteni. Ne razbijajte glavu time što on trenutno misli ili oseća.

Nasmejte ga

Jednostavno pokušajte da uživate u trenutku. Tako ćete biti neopterećeni, u pravom trenutku “ispaliti” pravu šalu, reagovati na njegove šale i zainteresovati ga svojom opuštenošću.

Usporite

Stalno živimo u petoj brzini, upravo su zato intimni trenuci stvoreni za malo mira. Ne budite hiperaktivni u razgovoru ili ga požurivati, priuštite mu osećaj smirenosti koji će još više da ga približi vama.

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *