24.4 C
Belgrade
nedelja, 22 maja, 2022
NaslovnaVežbeKako vežbanjem smanjiti apetit

Kako vežbanjem smanjiti apetit

Date:

Najnovije

Čaj od bokvice – za šta je delotvoran i kako napraviti?

Ženska širokolisna bokvica i muška uskolisna bokvica (Plantago major...

Voće i povrće koje može da snizi nivo šećera u krvi

Voće i povrće uvek će biti cenjeno kao sveti...

Zbog čega je dobro jesti mladi luk svaki dan?

Mladog luka ima svuda i šteta je ne iskoristiti...

Šarmer – glavni kvalitet muškarca koji zna kako da osvoji ženu

Bar jednog muškarca svi znamo kome nije problem da...

Koja energetska pića dovode do moždanog udara

Gazirana pića su omiljena mnogima, dolaze u različitim ukusima...

Da bi se rešili masnih naslaga, nije dovoljno odreći se samo nekih namirnica

Umesto potpunog izgladnjivanja, radije obratite pažnju na neke druge stvari koje će vam takođe pomoći u borbi s viškom kilograma. Pobedite apetit manjim porcijama hrane. Jedan od najvećih problema s kojim se susrećemo prilikom skidanja viška kilograma je i smanjenje porcija. Dakle, da bi mršavljenje bilo efikasno i brzo, valja obratiti pažnju i na količinu koju stavljamo na tanjir, a ne samo na namirnice koje jedemo. Nudimo vam nekoliko vežbi kako da u kratkom razdoblju smanjite apetit!

Pogled u ogledalo

Neprestanim žaljenjem na višak kilograma nećete postići ništa. Najpre se pogledajte u ogledalo i sami procenite na kojim delovima tela biste želeli smršati. To ćete najbolje videti ako se obučete samo u donje rublje.

Žvakanje

Kada jedete, obratite pažnju na žvakanje. Bilo bi idealno kada bi svaki zalogaj prožvakali tridesetak puta. Verujemo da vam se ovo čini potpuno suludom idejom, ali isprobajte i verujte uskoro ćete primetiti rezultate.

Odredite granicu

Kada sledeći put ustanete od stola morate primetiti razliku prepunog želuca i organizma ispunjenog energijom. S redovnom vežbom, sami ćete naučiti kako uspeti u tome. Jednostavno je, morate naučiti kada vam je dosta.

Nemojte jesti iz navike

Često sednemo za sto i iz navike posežemo za hranom, a u stvari uopšte nismo gladni. Kada se sledeći put uhvatite u razmišljanju da li bi trebali nešto pojesti, radije nemojte. Naročito ako je to u kasnim večernjim satima.

Krećite se

Umesto da se do posla i obližnje prodavnice od koje ste udaljeni desetak minuta vozite automobilom, radije taj put pređite pešice. Da bi vaše telo izgledalo savršeno nisu vam potrebni sati provedeni u teretani. Svakodnevnom laganom šetnjom rezultati će biti potpuno isti.

Marketing

- Pravo mesto za vašz reklamu

- Neka vas vide i prepoznaju

- Neka naši posetioci budu i vaši

Dijeta