Domain for SALE!Domen se prodaje!

Kupus dijeta

Kupus dijeta je jedna od najpopularnijih dijeta na našim prostorima. Glavna karakteristika je jednostavnost u pripremi i efikasnost u rezultatima

U većini slučajeva organizam dobro reaguje čak i ako se ova dijeta sprovodi par dana i tada možemo da govorimo da se radi o blagom čišćenju organizma.

Skuvati čorbu od:

  • 5 velikih glavica luka
  • 2 zelene paprike
  • 1 ili 2 konzerve celog paradajza
  • 1 svežanj celera
  • 1 velika glavica kupusa
  • 1 pak Mckenzie’s smese za supu (leće, žito, ječam i suvi grašak).

Posoliti, pobiberiti, staviti peršun i po želji može i ljute papričice. Zaliti vodom da pokrije i kuvati dok povrće ne omekša. Ova supa se može jesti kad god oseća glad, i koliko god hoćete.

Uz ovu supu možeš još da jedeš sledeće:

Što više jedeš više ćeš da smršaš

Prvi dan:

Svo voće osim banana. Lubenice i dinje imaju najmanje kalorija od ostalog voća. Jedi samo supu i voće. Za piće može nezasladjen čaj, nezasladjenu crnu kafu, vodu,

Drugi dan:

Jedi koliko hoćeš da nisi gladan. Pokušaj da jedeš lisnato povrće, a izbegavaj boraniju, grašak,kukuruz itd. Za večeru nagradi sebe sa jednim velikim pečenim krompirom na maslacu. NE JEDI VOĆE. Ne zaboravi da jedeš i supu. Minimum jednom dnevno.

Treći dan:

Jedi supu, voće i povrće koliko hoćeš. NEMOJ DA JEDEŠ PEČENI KROMPIR. Ako si se pridržavao uputstva, i nisi varao za ovih tri dana videćeš da si izgubio 2-3 kilograma.

Četvrti dan:

Pojedi do 3 banane u toku dana, supu, i pij nemasno mleko koliko hoćeš. Banane imaju puno kalorija i ugljenih hidrata, a takodje i mleko, i ovaj dan tvoje telo će trebati kalijum i ugljene hidrate.

NE ZABORAVI DA JEDEŠ I SUPU

Peti dan:

Govedina i paradajz. Možeš da pojedeš 300-600 grama govedine i da pojedeš do 6 paradajza. Pokušaj da piješ 6-8 čaša vode, da ispereš mokraćnu kiselinu iz tvog tela.

NE ZABORAVI DA JEDEŠ BAR JEDNOM I SUPU

Šesti dan:

Govedina i povrće. Možeš da jedeš koliko hoćeš govedine i povrća.Naravno NEZABORAVI I SUPU

Sedmi dan:

Smedji pirinač i povrće. Pij nezasladjen voćni sok. Možeš da jedeš koliko hoćeš pirinča i povrća.

Obavezno JEDI I SUPU

Na kraju sedmog dana, ako si se pridržavao uputstva izgubićeš 4.5 – 7.5 kilograma. Ako si izgubio više od 7 kilograma, pauziraj sa dijetom dva dana pre nego počneš ponovo ispočetka.

Ova sedmodnevna dijeta može se koristiti onoliko dugo koliko hoćeš. Činjenica je ako se pridržavaš dijete, očistićeš svoje telo od nečistoća, i osećaćeš se kao nikad pre.

Posle samo sedam dana, ne samo što ćeš izgubiti kilažu, već ćeš biti i pun energije. Ova dijeta brzo sagoreva masnoću, i tajna je u tome da će više da sagori kalorija,nego što ćeš da uneseš.

Ova dijeta NE DOZVOLJAVA da piješ ALKOHOL

Moraš da prestaneš sa dijetom najmanje 24 sata pre nego počneš da piješ alkohol.

Pošto svako ima drugačiji probavni sistem, ova dijeta neće imati na svakoga isti efekat. Posle trećeg dana videćeš da imaš više energije.

Drži se: vode, nezasladjenih čajeva, crne kafe, nezasladjenih voćnih sokova i nemasnog mleka.

Bilo kakvi lekovi neće štetno delovati na tebe u toku ove dijete.

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *