Maslinovo ulje, rotkva, ren i med čiste organizam

Maslinovo ulje, rotkva, ren i med čiste organizam

Maslinovo ulje se koristi bez termičke obrade, biber se koristi sveže samleven, ren se priprema bez soli, palačinke treba praviti od integralnog brašna, jela ne treba podgrevati i bar jedan obrok dnevno treba da bude od živih namirnica.

Ovo su samo neki od saveta Georgija Nazarova, autora bestseler knjige “Tajne pravilne ishrane” i “Zdravlje bez kompromisa”, koji smatra da je čišćenje organizma od velikog značaja tokom zime.

Georgije Nazarov ima dobro mišljenje o biberu, koji je odličan za varenje jer uništava parazite, ima antibakterijsko i antivirusno dejstvo. Biber stvara osećaj toplote u organizmu, poboljšava cirkulaciju krvi, olakšava disanje i omogućava lakše izbacivanje sluzi. Primenom bibera podstičemo i proces podmlađivanja organizma. Preporučljivo je koristiti sveže samleven biber, ali nije važno koje je boje, jer je to plod iste biljke koji se bere u različitim fazama.

Telo se može očistiti i rotkvom i medom

Dve crne rotkve treba izdubiti u sredini i premazati udubljenje medom. Posle nekoliko sati se pravi sok i pije. Rotkva se nekoliko puta dnevno premazuje medom i pije sok kada se napravi. Rotkve će se osušiti posle nekoliko dana, pa ih treba zameniti novim. Ukoliko se rotkve ubuđaju treba ih baciti. Nazarov predlaže da se rotkve koriste svake zime bar mesec dana. Tretman rotkvom vrlo efikasno čisti disajne organe, pomaže oslobađanje od šlajma i katrana, izbacivanje toksina, čisti krvne sudove i poboljšava cirkulaciju krvi. Efikasno deluje na čišćenje zglobova, a utiče i na bolje funkcionisanje jetre.

Koža se efikasno može očistiti maslinovim uljem – (hladno ceđeno), polovina se doda voda i morska so. Pre svake upotrebe treba dobro promućkati i staviti na vlažnu kožu nakon tuširanja ili kupke. Ovo čišćenje pomaže da se u koži zadrži vlaga, podmladi i poboljšava se elastičnost.

Takođe, zahvaljujući tankom sloju masnoće koji ostaje na i u koži, dolazi do kratkotrajnog neznatnog povećanja temperature tela i intenzivnijeg i boljeg sagorevanja štetnih produkata metabolizma, kao i njihove lakše eliminacije iz organizma zahvaljujući osmotskom delovanju morske soli.

Ovaj sastav izvanredno hrani bilo koji tip kože i pomaže ljudima sa povećanom telesnom težinom da se lakše oslobode viška masnih naslaga, a ljudima sa manjom telesnom težinom da lakše zagreju svoje telo i lakše dovedu do optimuma svoju telesnu težinu.

Uz upotrebu ovog jednostavnog postupka uglavnom otpada potreba za bilo kakvim kremama, mlekom za kožu, a i kozmetičkim preparatima, a koža počinje vrlo lepo da izgleda.

KAKO SE REŠITI SLATKIŠA?

Slatkiši i testenina brzo (posle pet minuta) daju energiju i opuštaju, ali je dejstvo kratkotrajno. Prvo se treba rešiti napetosti, a zatim u ishranu uvesti integralne žitarice ili krompir s ljuskom, jer stabiliziraju šećer u krvi. Istina, deluju posle pola sata, ali je dejstvo duže i stabilnije.

Da li se može napraviti zdrav milkšejk?

U biljno mleko (sojino ili pirinčano) dodaje se po ukusu i želji suvo voće, a od svežeg možete dodati zrelu bananu. Šejk može da se zasladi kašikicom meda. Sve se izmiksira u blenderu. Na isti način se priprema i voćni jogurt.

Čišćenje organizma prema savetima Georgija Nazarova. Izvor: Novosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaši komentari nam pomažu da poboljšamo naše proizvode i usluge, tako da ih i dalje beležimo. Komentar koristimo i za buduću upotrebu. Za dalje detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Zadržavamo vaše ime kako bismo mogli komunicirati s vama o našim proizvodima i uslugama. Za dalje detalje, molimo vas našu politiku privatnosti.
Čuvamo vašu e-poštu kako bismo mogli komunicirati s vama o našim proizvodima i uslugama. Za dalje detalje pogledajtenašu politiku privatnosti.

Čuvamo URL adrese vaše veb stranice kako bismo mogli da komuniciramo s vama o našim proizvodima i uslugama. Za dalje detalje pogledajte našu politiku privatnosti.