Pazite kako se sređujete: Šta se ne dopada muškarcima

Pazite kako se sređujete: Šta se ne dopada muškarcima

Da li ste se nekada zapitale kako izgledate muškarcima iz njihove perspektive? Evo najčešćih grešaka koje teraju muškarce od vas

Izbegavajte ove stvari za koje mislite da vas čine lepšim, a od kojih se muškarci groze i beže od vas.

PREVIŠE PARFEMA

Parfem bi trebalo muškarce da privuče bliže. Ako ne može da vam se približi na pola metra a da mu oči ne zasuze, preterale ste. Muškarci žele da je vaš parfem samo za njih a efekat kvari to da moraju da ga dele sa svima u prostoriji. Nemojte se polivati parfemom, probajte da suptilno stavite vaš omiljeni miris iza uha, na ručni zglob i iza kolena.

DEBELI SLOJ PUDERA

Puder bi trebalo da bude nijansu svetliji od boje vašeg tena i da sakrije nepravilnosti koje nam je priroda dala. Ako vaš puder privlači previše pažnje, pogrešno ga koristite. Ono što najviše odbija muškarce je kada ga stavite previše, koristite pogrešnu nijansu ili ga ne utrljate dobro oko predela vilične kosti. Da bi izbegli ovo, posvetite više pažnje tonu koji koristite, dobro razmažite i ponovo sunđerom poravnajte sloj.

PREVIŠE ŠLJOKICA NA KAPCIMA

Svetlucava senka za oči nikome ne stoji. Može biti prihvatljiva kada ste u tinejdžerskim godinama, ali posle toga se prebacite na mat senke. Nema smisla da dajete novac na kreme protiv pegica kada ćete ih otkriti senkom sa šljokicama. Ako ste se odlučile da stavite smouki ajz, izbegavajte da koristite ovakve senke i postarajte se da ne postignete izgled „prenašminkanog“ oka.

GRUDVICE OD MASKARE

Muškarci misle da su duge trepavice seksi, ali naglašene trepavice sa grudvicama nikako ne privlače muškarce. Isto tako su loši ostaci maskare oko predela trepavica. Eksperimentišite sa drugim proizvodima, ukoliko vam ta maskara koju trenutno koristite stvara ovakve probleme. Ako vam se maskara u toku dana razmaže, probajte sa vodootpornim formulama.

LOŠE UKLONJENE DLAKE

Dok neke feministkinje dižu glas protiv kulture koja se okreće tome da se žene briju i depiliraju, istina je da ni jedan muškarac ne želi da dodirne nogu koja „bode“. Nema poente u traćenju vremena na kosu i šminku, ako vaše noge, ruke ili pazuh nisu glatki.

Sviđalo vam se ili ne, muškarci ne podnose dlake. Ovo je najčešća greška koju žene čine.

SUVA KOŽA

Suva koža je jednako loša kao koža sa bubuljicama. Ne poziva na dodir. Ispucali laktovi i koža na petama ne privlače muškarce. Uvedite u dnevnu rutinu dodatnu hidrataciju kože, pod obavezno! Ne bi trebalo da to radite samo zbog muškaraca, već zbog sebe na prvom mestu. Svaki dan negujte kožu da bi izgledale mlađe duži period. Ako imate izuzetno suvu kožu možete se poslužiti preparatima koji sadrže kokosovo ili maslinovo ulje. A možete i da koristite maske za lilce. Suva koža nikada nije zanimljiva i potrudite se da je negujete svakodnevno.

LOŠA HIGIJENA ZUBA

Zadah i žuti zubi ne privlače poljupce. Ako imate dokaz vašeg poslednjeg obroka između zuba, zaboravite na muškarce. Vaši zubi imaju fleke? Potražite neko od rešenja za izbeljivanje. Redovno perite zube i potrudite se da to činite pravilno. Ako pušite ili pijete kafu, nosite sa sobom žvake ili neke bombone za osveživanje daha.

SJAJ ZA USTA

Zamislite kako odvratno izgleda kada vidite muškarca sa hranom na brkovima. E tako se osećaju muškarci kada vide hranu zalepljenu na vašim usnama. Ni jedan muškarac neće da se približi tom sjajnom lepku za muve Umesto lepljivog sjaja, okrenite se prirodnim bojama karmina sa hidratacijom. Još jedan promašaj je tamna olovka za usta ispod svetlijeg karmina ili sjaja. Olovka za usta bi trebalo da bude iste nijanse kao vaš ruž i da ima svrhu da karmin ne pređe ivicu usana. Moguća greška može biti da vam se karmin skine a da olovka ostane. To muškarce asocira na nepopunjenu dečiju bojanku.

KOSA KOJA NE SME DA SE DODIRNE

Muškarci vole prirodan izgled. Bilo bi lepo kada bi vam kosa izgledala pomalo elegantno, ali izbegavajte frizure koje izgledaju kao da bi jedan dašak vetra mogao sve da upropasti. Birajte prostije ali lepše frizure, posebno ako nemate mnogo vremena za sređivanje kose. Nemojte koristiti previše proizvoda za stilizovanje kose, muškarci žele da dodirnu vaše pramenove, a da ne moraju posle toga da peru ruke. Oni vole meku, dodirljivu kosu koja nije previše stilizovana i savršena.

SREĐIVANJE NA JAVNOM MESTU

Naravno, muškarci vole da su žene uvek doterane. Nemojte im uništavati iluziju vašeg savršenstva javnim sređivanjem. Suptilno popravljanje karmina posle večere je sasvim u redu, ali sačuvajte češljanje, prskanje parfema i velike popravke šminke za toalet. Nikako nemojte dozvoliti sebi da turpijate ili lakirate nokte na javnom mestu. Provodite više vremena sa njim, a manje sa vašom šminkom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaši komentari nam pomažu da poboljšamo naše proizvode i usluge, tako da ih i dalje beležimo. Komentar koristimo i za buduću upotrebu. Za dalje detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Zadržavamo vaše ime kako bismo mogli komunicirati s vama o našim proizvodima i uslugama. Za dalje detalje, molimo vas našu politiku privatnosti.
Čuvamo vašu e-poštu kako bismo mogli komunicirati s vama o našim proizvodima i uslugama. Za dalje detalje pogledajtenašu politiku privatnosti.

Čuvamo URL adrese vaše veb stranice kako bismo mogli da komuniciramo s vama o našim proizvodima i uslugama. Za dalje detalje pogledajte našu politiku privatnosti.