Razlike između tipova listinga na sajtu

Na Portalu Dijetica.com omogućeno je da se predstavljaju firme, kompanije, sajtovi, servisi, usluge… preko listinga sa različitim funkcijama, karakteristikama i mogućnostima.

Postoje četiri osnovna tipa listinga:

[lists style=”style3″]

  • besplatni listing
  • osnovni listing
  • plus listing
  • izdvojeni listing

[/lists]

Besplatni listing
Besplatni listing samo sa jednim poljem gde upisujete sav opis i sve podatke. Bez ikakvih dodatnih opcija, nema slike, nema linka ka sajtu, nema posebnih polja za unos adrese i kontakt podataka, ne prikazuje se na mapi, pojavljuje se na dnu stranica za kategoriju i lokaciju

Osnovni listing – 15 €/god (1800 rsd – na period od godinu dana)
Listing sa dodatnim opcijama, na stranicama kategorija, lokacija i pretraga ovi listinzi se nalaze iznad besplatnih listinga. Takodje se prikazuju na mapama za kategorije, lokacije, pretrage.
Uz listing ide slika, direktan link ka sajtu, kontakt preko detaljne stranice, detaljni kontakt podaci, lokacija, broj telefona, mapa, izbor hidera po želji.

Plus listing – 30 €/god (3600 rsd – na period od godinu dana)
Napredniji tip listinga, ima sve što ima osnovni listing plus foto galerija, radno vreme, dodatne karakteristike i istaknute usluge, linkovi ka socijalnim mrežama…
Ovaj tip listinga prikazuje se na vrhu stranica iznad listinga osnovnog tipa.

Izdvojeni listing – 50 €/god (6000 rsd – na period od godinu dana)
Ovaj listing ima sve funkcije plus listinga, a pored toga pojavljuje se u rotaciji na svim stranicama sajta u sekcijama izdvojeni listinzi. Na stranicama kategorija i lokacija nalazi se na vrhu iznad svih ostalih listinga.