Šarmer – glavni kvalitet muškarca koji zna kako da osvoji ženu

Šarmer – glavni kvalitet muškarca koji zna kako da osvoji ženu

Bar jednog muškarca svi znamo kome nije problem da osvoji žene. Jednostavno uvek uspeva da dopre do dame koja mu se sviđa i zadrži njeno interesovanje.

Takvi muškarci imaju nešto zajedničko, a to su sledeće osobine.

Obzirnost

Žene neće odoleti pažljivim muškarcima koji sebe ne stavljaju na prvo mesto. Obzirnost je pre svega očigledna u malim stvarima koje često previđamo, poput otvaranja vrata ili ustajanje u javnom prevozu starijima. Ima i mnogo većih i važnijih poteza. Ako je muškarac spreman da otkaže izlaske sa prijateljima u vreme kada vam je zaista potreban, to pokazuje da mu je stalo do vaših problema.

Fleksibilnost

Možemo da planiramo do mile volje, ali život će nas uvek iznenaditi u trenutku kada se najmanje nadamo. Zato je važno biti fleksibilan i zbog ovog kvaliteta muškarac će rasti u očima žene. Sposobnost da se nosi sa (ne)očekivanim promenama i pravovremeno reaguje na njih, moćan je afrodizijak jer muškarac ženi na taj način daje do znanja da je jak i stabilan, a to je ono što posebno vole pripadnice lepšeg pola.

Samopoštovanje

Ovaj kvalitet ne treba mešati sa egocentrizmom. Čovek pun samopoštovanja nije zaljubljen u sebe, on je samo svestan svojih vrlina i ne dozvoljava da se njime manipuliše. Za razliku od egoiste, on je skroman i od njega nećete čuti samohvalu, ali će uvek biti ponosan na dobro obavljen posao, dok će loše obavljen odmah pokušati da to ispravi. Muškarac koji poštuje sebe pokazuje ženi da će se prema njoj odnositi s poštovanjem.

Sposobnost preispitivanja

Žene beže od muškaraca koji misle da znaju baš sve. Bez obzira o kom aspektu života se radi, čovek koji ne preispituje sopstvene postupke jer misli da nema šta da nauči iz svojih grešaka nije osoba koja uliva poverenje. Stalno ponavljanje starih grešaka u ljubavnoj vezi i nedostatak volje za promenom ukazuje na nezrelog muškarca.

Sigurnost

Svi mi nosimo u sebi određene komplekse, manje-više, koji utiču na to kako se ophodimo prema sebi i drugima. Međutim, samo najhrabriji među nama će se uhvatiti u koštac sa njima i pokušati da ih se otarase. Muškarac koji je siguran u sebe nije se nužno oslobodio svih kompleksa, ali definitivno nema nameru da im dozvoli da utiču na to kako se ponaša prema ženama.

Goca

About Goca