Seks dijeta

Datum:

Dobro uzmite u obzir da mesec dana apstinirate jer će vam to itekako poboljšati seksualni život. Seks bi trebalo da bude nešto što vas i partnera zbližava, što radite sa zadovoljstvom i što jedva čekate da se dogodi.

Svakome se dogode loši dani, pretrpani obvezama kada jednostavno fali vremena za sve. Pa i za seks. A kada takvi dani postanu česti, seks počinjemo da doživljavamo kao još jednu stavku u danu koja se mora obaviti, pa nastojimo da ga uguramo negde između čišćenja lica i pripremanja za sutrašnji dan na poslu.

Brojni seksolozi su izneli mišljenje kako apstinencija u takvim slučajevima može puno pomoći. Ljudskoj prirodi je usađeno da je zabranjeno voće najslađe, pa ako donesete odluku da pauzirate od seksa, to bi vam značajno moglo povećati želju za istim.

Nemojte misliti da dok apstinirate od seksa treba da uskrate ostale načine fizičke bliskosti. Poenta je između ostalog i u tome da naučite da uživate s partnerom i na načine koji nužno ne uključuju penetraciju.

Setite se samo prvih ljubavi, kada su vam poljupci i dodiri bili sinonim za leptiriće u trbuhu. Ako ste predigru shvatali isključivo kao uvod u nešto više, verojatno ste već zaboravili koliko ona užitka može da pruži sama po sebi.

Isprobajte senzualnu masažu, višesatno ljubljenje i duge zagrljaje. Uprkos manjku vremena, odjednom ćete osećati snažnu potrebu za ovakvim trenucima.

Znajući da vam je sam čin seksa strogo zabranjen, dosetićete se hiljadu i jednog načina kako da vi i vaš partner uživate jedno u drugome. A svi stručnjaci se slažu da je za fantastičan seksualni život jako bitna igra i kreativnost.

Apstinencija može biti veoma korisna i ako vaš partner ima problema s potencijom. Kada njegova želja naraste do neslućenih razmera, prestaće da brine o tome da mora da uspe da vas zadovolji.

Ako smo vas uspeli da uverimo, razgovarajte sa svojim partnerom. Vrlo je bitno da ovakvu odluku donesete zajedno kako ne bi bilo zameranja s njegove strane. A kada dogovoreno vreme prođe, prepustite se eksploziji užitka.

Sigurni smo da ćete uživati kao nikada pre!

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite dvoje ime

Popularno

Slični članci
Povezan

Dijeta slavnih glumica za ravan stomak

Vitke figure slavnih dama uvek privlače pažnju na crvenim...

Namirnica od 25 kalorija je ubica holesterola, a svi je imamo u kući

Preporučuje se i za snižavanje lošeg holestrola u krvi,...

Na koji način loš san utiče na srce

Poremećaji spavanja utiču na mnoge sisteme našeg tela, a...

Simptomi koji ukazuju na probleme sa štitastom žlezdom

Štitasta, leptirasta žlezda koja se nalazi na prednjoj strani...