Zategnite stomak i oblikujte trbušnjake

  1. Početna
  2. Vežbe
  3. Zategnite stomak i oblikujte trbušnjake
Zategnite stomak i oblikujte trbušnjake

Zategnite stomak i oblikujte trbušnjake

Počnite sa vežbama već danas i za dve, tri nedelje ćete ponosno nositi kratke majice i bikini. Sezona kupaćih kostima je već počela i sada je vreme da pokažete stomak


Mnoge dame nisu baš srećne zbog toga budući da im se masne naslage najbrže talože u tom delu tela.

Istina, muškarci uglavnom ne vole žene sa izraženim trbušnjacima, ali lepo zaobljen stomak i vitak struk su im izuzetno privlačni, zato počnite sa vežbama već danas i za dve, tri nedelje ćete ponosno nositi kratke majice i bikini.

Vežba 1


Lezite na leđa i blago savijte kolena. Podignite se od podloge pod uglom od 45 stepeni, a ruke držite pravo u pravcu kolena. Zadržite se u ovom položaju 60 sekundi, polako udišite i izdišite, pa se vratite u prvobitni položaj. Vežbu ponovite 15 puta.

Vežba 2


Iz ležećeg položaja podignite noge ne savijajući ih u kolenu, a zatim i leđa, tako da vam šake budu pored kolena. U ovom položaju ostanite 30 sekundi pa se vratite u početni i odmorite. Uradite 15 ponavljanja.

Vežba 3


Napravite pauzu 30-ak sekundi nakon prethodne vežbe, zatim stavite ruke iza glave. Desnu nogu savijte u kolenu, a levo stopalo naslonite na koleno desne. Laktom desne ruke dotaknite 15,20 puta levo koleno, pa promenite stranu.

Vežba 4


Ispružite noge i ruke pored tela, pa podignite obe noge istovremeno i oslonjeni na ruke podižite i spuštajte kukove koliko možete. Uradite vežbu 10 puta, malo odmorite, pa uradite još jednu seriju ili dve ako ste u formi.
Author Avatar

O autoru

Dijetica - Za sve one koji žele da se brzo i lako oslobode viška kilograma.

Dodaj komentar0